Αννίτα Πακιουφάκη

Business Development Director, Optimal HR Group

Η κ. Αννίτα Πακιουφάκη εντάχθηκε στην ομάδα της Optimal HR Group τον Ιανουάριο του 2018 ως Associate Director Talent Acquisition και τώρα κατέχει το ρόλο Business Development Dιrector. Πριν από την ένταξή της στην Optimal HR Group, η κ. Πακιουφάκη ήταν Διευθύνουσα Σύμβουλος της Stanton Chase International στο Βουκουρέστι για 5 χρόνια.
Διαθέτει πλούσια επαγγελματική εμπειρία έχοντας συνεργαστεί με σημαντικές πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και στον φαρμακευτικό κλάδο κατέχοντας ηγετικές θέσεις σε εμπορικά τμήματα, τμήματα πωλήσεων, μάρκετινγκ, Trade Marketing, και εφοδιαστικής αλυσίδας για περισσότερα από 18 χρόνια.
Η κ. Αννίτα Πακιουφάκη ξεκίνησε την καριέρα της στην εμπορική υπηρεσία της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Gr. Sarantis S.A., όπου ήταν υπεύθυνη των αποτελεσμάτων για πέντε χώρες. Μετά από τέσσερα χρόνια, μετακινήθηκε στην Johnson & Johnson όπου κατείχε αρκετές θέσεις στα τμήματα Marketing & Trade Marketing και ύστερα στην MSD ως Commercial Manager & Supply Chain Manager.
Η κ. Αννίτα Πακιουφάκη είναι κάτοχος πτυχίου Κοινωνιολογίας από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας, Deree College.